728 x 90



درباره

اندیشکده توسعه صادرات

اندیشکده توسعه صادرات ایران (اتصا) باهدف ایجاد شبکه‌ای از افراد توانمند دانشگاهی، فعالین و سیاست‌گذاران حوزه صادرات در سال 1400 در دانشگاه علم و صنعت ایران تشکیل شده است. از محورهای فعالیت این اندیشکده می‌توان به توسعه تحقیقات کاربردی و مسئله‌محور، تربیت نیرو و تیم‌سازی، انجام پروژه‌های صنعتی در دو قالب سیاست‌پژوهی در سطح کلان و مشاوره به شرکت‌ها در سطح خرد، انجام فعالیت‌های ترویجی نظیر انتقال تجربه، انتشار خبرنامه و محتوای علمی - آموزشی و توسعه خدمات جدید صادراتی اشاره نمود.

اندیشکدة توسعة صادرات ایران (اتصا) باهدف ایجاد شبکه‌ای از افراد توانمند دانشگاهی، فعالین و سیاست‌گذاران حوزه صادرات در سال 1400 در دانشگاه علم و صنعت ایران تشکیل شده است.

از محورهای فعالیت این اندیشکده می‌توان به توسعه تحقیقات کاربردی و مسئله‌محور، تربیت نیرو و تیم‌سازی، انجام پروژه‌های صنعتی در دو قالب سیاست‌پژوهی در سطح کلان و مشاوره به شرکت‌ها در سطح خرد، انجام فعالیت‌های ترویجی نظیر انتقال تجربه، انتشار خبرنامه و محتوای علمی - آموزشی و توسعه خدمات جدید صادراتی اشاره نمود.

مأموریت اصلی اندیشکده انجام تحقیقات کاربردی و مسئله‌محور متناسب در راستای توسعه کمی و کیفی صادرات کشور است. مزیت محوری اندیشکده نیز برخورداری از شبکه فعال و گسترده‌ای از اساتید متخصص دانشگاه و محققان حوزه مدیریت و اقتصاد است که امکان فعالیت‌های گوناگون تخصصی و دانش‌پایه را بر اساس بهره‌گیری از آخرین تحقیقات بین‌المللی و مراودات علمی با مجامع داخلی و خارجی فراهم می‌نماید.

اندیشکده در طی سال 1400 موفق شده است 4 پروژه تحقیقاتی در حوزه کسب‌وکار بین‌الملل شرکت‌های دانش‌بنیان، مراکز نوآوری خارجی، صادرات الکترونیک و برنامه‌های ملی توسعه صادرات به انجام برساند. طرح توسعه سامانه شناسایی و معرفی فرصت‌های صادراتی نیز که از سال 1399 آغاز شده بود، در حال طی مراحل تکمیل می‌باشد. همچنین چهار طرح تحقیقاتی جدید در قالب پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی در حوزه کسب‌وکار بین‌الملل و صادرات در این سال به تصویب رسیده و توسط محققین اندیشکده در حال اجراست.

دانلود معرفی نامه اندیشکده توسعه صادرات

ارائه اطلاعات جامع جهت تصمیم گیری مدیریتی

مبتنی بر پایگاه داده های معتبر داخلی و جهانی

تحلیل های داده محور بر اساس جدید ترین روش علمی

برخی از پست ها

  • مهمترین چالش اقتصاد ایران؛ ضعف ساختاری یا تحریم؟
    مهمترین چالش اقتصاد ایران؛ ضعف ساختاری یا تحریم؟

    این سوال که «گسترش فقر و کوچک شدن اقتصاد ایران از دهه 90 به بعد، آیا نتیجه تحریم است؟»، بدون تردید از بزرگترین چالشهایی است که ذهن مردم و نخبگان را به خود واداشته و در سطح مردم و نخبگان محل بحث بوده است. عده ای «تحریم و فشارهای خارجی» را در افول اقتصاد ایران عامل اصلی میدانند و عده ای در مقابل، عامل اصلی را «ناکارآمدی و ضربه پذیری» اقتصاد ایران میدانند.

  • ارائه درس بین المللی شدن نوآوری در دانشگاه علم و صنعت ایران
    ارائه درس بین المللی شدن نوآوری در دانشگاه علم و صنعت ایران

    ارائه درس «بین المللی شدن نوآوری» توسط آقای دکتر امیر ذاکری در دانشکده مدیریت و اقتصاد و مهندسی پیشرفت دانشگاه علم و صنعت

  • گزارش برگزاری نشست جانمایی جدید و بازتعریف نقش ایران در نظم آینده جهانی
    گزارش برگزاری نشست جانمایی جدید و بازتعریف نقش ایران در نظم آینده جهانی

    💠 *گزارش نشست تخصصی « جانمایی جدید و بازتعریف نقش ایران در نظم آینده جهانی»* این نشست در روز سه شنبه ۳۰ بهمن ماه با حضور دکتر رزم آهنگ عضو هیات علمی مرکز پژوهشهای مجلس به عنوان ارائه دهنده، دکتر ذاکری عضو هیات علمی دانشکده مدیریت اقتصاد و مهندسی پیشرفت و مدیر اندیشکده توسعه صادرات