728 x 90



درباره

اندیشکده توسعه صادرات

اندیشکده توسعه صادرات ایران (اتصا) باهدف ایجاد شبکه‌ای از افراد توانمند دانشگاهی، فعالین و سیاست‌گذاران حوزه صادرات در سال 1400 در دانشگاه علم و صنعت ایران تشکیل شده است. از محورهای فعالیت این اندیشکده می‌توان به توسعه تحقیقات کاربردی و مسئله‌محور، تربیت نیرو و تیم‌سازی، انجام پروژه‌های صنعتی در دو قالب سیاست‌پژوهی در سطح کلان و مشاوره به شرکت‌ها در سطح خرد، انجام فعالیت‌های ترویجی نظیر انتقال تجربه، انتشار خبرنامه و محتوای علمی - آموزشی و توسعه خدمات جدید صادراتی اشاره نمود.

اندیشکدة توسعة صادرات ایران (اتصا) باهدف ایجاد شبکه‌ای از افراد توانمند دانشگاهی، فعالین و سیاست‌گذاران حوزه صادرات در سال 1400 در دانشگاه علم و صنعت ایران تشکیل شده است.

از محورهای فعالیت این اندیشکده می‌توان به توسعه تحقیقات کاربردی و مسئله‌محور، تربیت نیرو و تیم‌سازی، انجام پروژه‌های صنعتی در دو قالب سیاست‌پژوهی در سطح کلان و مشاوره به شرکت‌ها در سطح خرد، انجام فعالیت‌های ترویجی نظیر انتقال تجربه، انتشار خبرنامه و محتوای علمی - آموزشی و توسعه خدمات جدید صادراتی اشاره نمود.

مأموریت اصلی اندیشکده انجام تحقیقات کاربردی و مسئله‌محور متناسب در راستای توسعه کمی و کیفی صادرات کشور است. مزیت محوری اندیشکده نیز برخورداری از شبکه فعال و گسترده‌ای از اساتید متخصص دانشگاه و محققان حوزه مدیریت و اقتصاد است که امکان فعالیت‌های گوناگون تخصصی و دانش‌پایه را بر اساس بهره‌گیری از آخرین تحقیقات بین‌المللی و مراودات علمی با مجامع داخلی و خارجی فراهم می‌نماید.

اندیشکده در طی سال 1400 موفق شده است 4 پروژه تحقیقاتی در حوزه کسب‌وکار بین‌الملل شرکت‌های دانش‌بنیان، مراکز نوآوری خارجی، صادرات الکترونیک و برنامه‌های ملی توسعه صادرات به انجام برساند. طرح توسعه سامانه شناسایی و معرفی فرصت‌های صادراتی نیز که از سال 1399 آغاز شده بود، در حال طی مراحل تکمیل می‌باشد. همچنین چهار طرح تحقیقاتی جدید در قالب پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی در حوزه کسب‌وکار بین‌الملل و صادرات در این سال به تصویب رسیده و توسط محققین اندیشکده در حال اجراست.

دانلود معرفی نامه اندیشکده توسعه صادرات

ارائه اطلاعات جامع جهت تصمیم گیری مدیریتی

مبتنی بر پایگاه داده های معتبر داخلی و جهانی

تحلیل های داده محور بر اساس جدید ترین روش علمی

برخی از پست ها

  • انتشار مقاله «جوایز علمی بین المللی به مثابه ابزار دیپلماسی علم و فناوری؛ مطالعه موردی جایزه مصطفی»
    انتشار مقاله «جوایز علمی بین المللی به مثابه ابزار دیپلماسی علم و فناوری؛ مطالعه موردی جایزه مصطفی»

    باسمه تعالی انتشار مقاله «جوایز علمی بین المللی به مثابه ابزار دیپلماسی علم و فناوری؛ مطالعه موردی جایزه مصطفی» دیپلماسی و توسعه روابط علمی و فناورانه با سایر کشورها یکی از اهداف قطعی اسناد بالادستی حوزه علم و فناوری و یکی از ملزومات مهم نیل به مرجعیت علمی است. در کشورمان در سالهای اخیر تلاشهایی

  • اهمیت باورهای مردمی و جهت‌گیری‌های شناختی در حوزه روابط بین المللی و تجاری کشور
    اهمیت باورهای مردمی و جهت‌گیری‌های شناختی در حوزه روابط بین المللی و تجاری کشور

    باورها و ذهنیت عمومی جامعه یکی از نیروهای مهمی است که در موفقیت هر نوع سیاستی در کشور از جمله سیاستهای تجاری اثرگذار است. درست است که ذهنیت مردم علاوه بر زمینه های تاریخی و اجتماعی، به شدت از رفتار و عملکرد سیاستمداران اثر میپذیرد، ولی از سوی دیگر ذهنیت جامعه نیز بر موفقیت سیاستهای

  • تالیف کتاب توسعه صادرات خلاق
    تالیف کتاب توسعه صادرات خلاق

    این سوال که «گسترش فقر و کوچک شدن اقتصاد ایران از دهه 90 به بعد، آیا نتیجه تحریم است؟»، بدون تردید از بزرگترین چالشهایی است که ذهن مردم و نخبگان را به خود واداشته و در سطح مردم و نخبگان محل بحث بوده است. عده ای «تحریم و فشارهای خارجی» را در افول اقتصاد ایران عامل اصلی میدانند و عده ای در مقابل، عامل اصلی را «ناکارآمدی و ضربه پذیری» اقتصاد ایران میدانند.